E.S.A. GROUP /// TOTAALOPLOSSINGEN VOOR MILIEUTECHNISCHE VRAAGSTUKKEN

WIE IS E.S.A. GROUP

E.S.A. Group, gevestigd in Raamsdonksveer, is in 2002 opgericht door Charles van Rossum. E.S.A. Group bestaat uit twee onderdelen; E.S.A. Milieu en E.S.A. Projects. De tak Milieu houdt zich voornamelijk bezig met studie van en advies geven over milieutechnische vraagstukken en de tak Projects met de realisatie en het projectmanagement van milieutechnische oplossingen.

WAT IS E.S.A. GROUP

ADVIES OP MAAT

Na een gedegen studie van E.S.A. Milieu naar het milieutechnisch probleem, krijgt u een advies op maat. E.S.A. Milieu geeft advies op het gebied van rookgasreiniging, afvalwaterbehandeling, zij doet trouble shooting en kan voor u de vergunningen verzorgen. Zij is een specifiek specialist in fysisch-chemische afvalwatertechnologie en technologische geur-vraagstukken en heeft hierin dan ook oprecht haar sporen verdiend.

VAN PLAN TOT REALISATIE
Na het advies van E.S.A. Milieu bestaat de mogelijkheid de milieu-problemen door E.S.A. Projects op te laten lossen. Zij is leverancier en adviseur van industriële emissie reducerende installaties, zoals water- en luchtzuiveringsinstallaties. Tevens biedt E.S.A. Projects u volledige projectbegeleiding bij de bouw en implementatie van de installatie.

WANEER KIES JE E.S.A. GROUP

E.S.A. Group is een onderneming die totaaloplossingen biedt voor milieutechnische vraagstukken.

E.S.A. Group is gespecialiseerd in fysisch-chemische afvalwatertechnologie en technologische geurvraagstukken.

E.S.A. Group is to the point en staat bekend om haar no nonsens aanpak.

E.S.A. Group kent geen lange rapportages en lange doorlooptijden.

E.S.A. Group niet is gebonden aan een bepaalde leverancier. Daarom zult u altijd het beste advies krijgen.

E.S.A. Group netwerk is zeer uitgebreid, waardoor het voor haar altijd mogelijk is een oplossing voor uw probleem te vinden.

Het aanvragen van een milieuvergunning kunt u uitbesteden aan E.S.A. Group. Zij zorgt voor een helder aanvraagtraject door haar jarenlange ervaring hierin en de goede contacten met bevoegde gezagen. U heeft de mogelijkheid het gehele pakket, van studie en advies tot projectmanagement, af te nemen voor een goede doorloop van het project. Naast het projectmanagement kan E.S.A. Group ook de installaties leveren.

Producten betreffen bijvoorbeeld DAF units, lamellenseparatoren, natte wassers en Clarymax. E.S.A. Group wordt geleid door een ervaren professional met uitstekende contacten.

WAAROM KIES JE E.S.A. GROUP

E.S.A. Group werkt graag nauw samen met haar opdrachtgever. Zij is erg resultaatgericht, waarbij een goede samenwerking tussen beide partijen niet kan ontbreken. De opdrachtgever moet de tijd nemen E.S.A. Group een grondige rondleiding te geven. Tevens moeten gezamenlijk alle mogelijke problemen worden afgegaan. E.S.A. Projects biedt daarbij de mogelijkheid de opdrachtgever in het gehele proces van oplossen te betrekken, waardoor er volledige transparantie ontstaat.

DE WERKZAAMHEDEN

  • Studies naar de optimalisatie van afvalwaterbehandeling of rookgasreiniging.
  • Studies naar dioxinevraagstukken en technologische geurvraagstukken.
  • Adviseren over de beste oplossing voor uw milieuvraagstukken.
  • Het regelen van milieu- en bouwvergunningen en het creëren van veiligheid.
  • Advies vuurvasttechnologie, corrosiesanering en-bescherming
  • Shutdown management