E.S.A. GROUP /// TOTAALOPLOSSINGEN VOOR MILIEUTECHNISCHE VRAAGSTUKKEN

WIE IS E.S.A. GROUP

E.S.A. Group, gevestigd in Raamsdonksveer, is in 2002 opgericht door Charles van Rossum. E.S.A. Group bestaat uit twee takken; E.S.A. Group en E.S.A. Inova  De tak E.S.A. Group houdt zich bezig met studie en advisering over milieutechnische vraagstukken.  E.S.A. Inova richt zich op nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Samen richten zij zich op het ontwerpen en de bouw van een installatie op maat voor uw onderneming en verzorgen zijn ook het project management.

WAT DOET E.S.A. GROUP

ADVIES OP MAAT

Wanneer uw onderneming milieu-problemen ondervindt met de uitstoot van rookgassen, afvalwater of het aanvragen van een vergunning kan E.S.A. Group deze voor uw analyseren en een gepaste oplossing zoeken.

VAN PLAN TOT REALISATIE
Na het advies van E.S.A. Group bestaat de mogelijkheid de milieu-problemen door E.S.A. Group op te laten lossen. Samen met E.S.A. Inova is zij zelf  de ontwerper van industriële emissie reducerende installaties, zoals water- en luchtzuiveringsinstallaties. Tevens biedt E.S.A. Group u volledige projectbegeleiding bij de bouw van de installatie. Die door E.S.A. Inova speciaal voor uw onderneming is ontworpen. Omdat de installatie in opdracht van E.S.A. Group prefab word voorbereid is een snelle realisatie een van de plus punten van E.S.A. Group.

Wanneer uw onderneming milieu-problemen ondervindt met de uitstoot van rookgassen, afvalwater of het aanvragen van een vergunning kan E.S.A. Group deze voor uw analyseren en een gepaste oplossing zoeken.

WANEER KIES JE E.S.A. GROUP

E.S.A. Group is een onderneming die totaaloplossingen biedt voor milieutechnische vraagstukken.

E.S.A. Group is gespecialiseerd in fysisch-chemische afvalwatertechnologie en technologische geurvraagstukken.

E.S.A. Group is to the point en staat bekend om haar no nonsens aanpak.

E.S.A. Group kent geen lange rapportages en lange doorlooptijden.

E.S.A. Group niet is gebonden aan een bepaalde leverancier. Daarom zult u altijd het beste advies krijgen.

E.S.A. Group netwerk is zeer uitgebreid, waardoor het voor haar altijd mogelijk is een oplossing voor uw probleem te vinden.

Het aanvragen van een milieuvergunning kunt u uitbesteden aan E.S.A. Group. Zij zorgt voor een helder aanvraagtraject door haar jarenlange ervaring hierin en de goede contacten met bevoegde gezagen. U heeft de mogelijkheid het gehele pakket, van studie en advies tot projectmanagement, af te nemen voor een goede doorloop van het project. Naast het projectmanagement kan E.S.A. Group ook de installaties leveren.

Producten betreffen bijvoorbeeld DAF units, lamellenseparatoren, natte wassers en Clarymax. E.S.A. Group wordt geleid door een ervaren professional met uitstekende contacten.

WAAROM KIES JE E.S.A. GROUP

E.S.A. Group werkt graag nauw samen met haar opdrachtgever. Zij is erg resultaatgericht, waarbij een goede samenwerking tussen beide partijen niet kan ontbreken. De opdrachtgever moet de tijd nemen E.S.A. Group een grondige rondleiding te geven. Tevens moeten gezamenlijk alle mogelijke problemen worden afgegaan. E.S.A. Group biedt daarbij de mogelijkheid de opdrachtgever in het gehele proces van oplossen te betrekken, waardoor er volledige transparantie ontstaat.

DE WERKZAAMHEDEN

  • Studies naar de optimalisatie van afvalwaterbehandeling of rookgasreiniging.
  • Studies naar dioxinevraagstukken en technologische geurvraagstukken.
  • Adviseren over de beste oplossing voor uw milieuvraagstukken.
  • Het regelen van milieu- en bouwvergunningen en het creëren van veiligheid.
  • Advies vuurvasttechnologie, corrosiesanering en-bescherming
  • Shutdown management